Human Comfort luchtbedden met Prooftex voor kleinere kans op lekkage

Human Comfort luchtbed

Human Comfort luchtbed met Prooftex voor kleinere kans op lekkage

BREDA – Comfortabel slapen is belangrijk tijdens je kampeervakantie. Je hebt je vakantie immers nodig om uit te rusten, ook als je je vakantie op een wat actievere manier doorbrengt. Als we in een tent slapen maken we meestal gebruik van een luchtbed. Er zijn vele luchtbedden op de markt maar deze zijn meestal nogal kwetsbaar. Een scherp steentje steentje, klein stukje glas of doorntje kan al snel tot lekkage leiden wat de nachtrust natuurlijk geen goed doet.

Human Comfort is altijd op zoek naar mogelijkheden om de kampeerder meer comfort te geven tijdens de overnachtingen op de camping. Het probleem van de kwetsbare luchtbedden heeft Human Comfort aangepakt door het ontwikkelen van een nieuw materiaal voor luchtbedden; “Prooftex”. Dit materiaal is een combinatie van PVC en polyester en is vele malen dikker dan het gebruikelijke luchtbed.

Dikker en sterker

Een normaal PVC luchtbed bestaat uit een laagje PVC van 0.3mm. Dit extra dikke Prooftex materiaal meet 0,8 mm dikte. Doordat het aan de buitenzijde gemaakt is van polyester is het bovendien extra goed bestand tegen oneffenheden op de grond. Deze sterke constructie maakt de kans op lekkage aanzienlijk kleiner, Human Comfort geeft bovendien 5 jaar garantie op deze luchtbedden.

Aangepast aan Nederlandse maatvoering

Naast de lekbestendigheidl heeft Human Comfort ook extra aandacht gegeven aan de maatvoering. De luchtbedden zijn afgestemd op de lengte van de gemiddelde Nederlander. Het éénpersoons luchtbed is 200 cm lang en 80 centimeter breed. Er is ook een tweepersoons variant van 145 cm breed die uit twee aparte kamers is opgebouwd waardoor dit luchtbed niet alleen extra stabiel is, je kunt ook lekker doorslapen als je bedpartner even uit bed gaat.

Hoezen

Human Comfort levert ook matrashoezen voor de luchtbedden, deze hebben een toplaag van softfoam. Hierdoor is er veel minder last van optrekkende koude en ligt je op een comfortabele fleece laag. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten.

Meer informatie vind je op www.human-comfort.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel