Hydraulisch leveling systeem voor campers

kampeerzaken.nlMemo Handelsonderneming presenteerde op de CamperVision in Houten hydraulische steunen welke zijn te monteren op de meeste kampeerauto’s. Hiermee zet u uw camper in ca. 2 minuten waterpas met behulp van de electronische waterpas die in het systeem is geïntegreerd.
 De hydraulische pomp laat hierbij de poten zakken of trekken ze in. De set wordt aangesloten op de handrem, zodra het voertuig van de handrem afgehaald wordt, worden automatisch alle poten ingetrokken. Verder is het systeem zo beveiligd dat het alleen werkt als de handrem is aangetrokken.
Er zijn twee type poten te verkrijgen: 2 ton per poot of 3,5 ton per poot.
– Een set bestaande uit 4 steunen die 2 ton per stuk kunnen dragen, hydraulische pomp, leidingen, bedieningspaneel en controle unit.
– Een set bestaande uit 4 steunen die 3,5 ton per stuk kunnen dragen, hydraulische pomp, leidingen, bedieningspaneel en controle unit.
De consumentenprijzen zijn resp. € 3300,- en € 3950,- incl. BTW excl. montage. Een complete set wordt met 2 jaar garantie geleverd en weegt ca. 28 kg.
Montage van de set vindt plaats op een centrale plek in Nederland, of bij een dealer van Memo, de montagekosten bedragen ca. € 1350,-.
kampeerzaken.nlMeer info tzt op www.autoproducten.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel