Hymer B 614 SL is gekozen tot Kampeerauto van het Jaar

kampeerzaken.nlDe Hymer B 614 SL Star Edition is door de bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht gekozen tot Kampeerauto van het Jaar. Aan deze jaarlijkse verkiezing, die de NKC in samenwerking met de Jaarbeurs organiseert, werd dit jaar door meer bezoekers deelgenomen dan voorheen.

 

De uitslag werd vandaag, op de laatste beursdag, tijdens een feestelijke bijeenkomst in de NKC-stand door BOVAG-directeur Koos Burgman bekendgemaakt. Het was voor de derde keer dat deze publiekprijs werd uitgereikt. Vorig jaar won Hymer ook met de HymerCar, en het eerste jaar ging de prijs naar Adria.


 

kampeerzaken.nlDe Hymer B 614 SL Star Edition heeft een catalogusprijs van € 99.977,- waardoor hij alleen voor de "happy few" is weggelegd, en kreeg van de inzenders de volgende kwalificaties die uitstekend aansluiten bij het imago van Hymer: hoogwaardige afwerking, hoge kwaliteit, goede uitstraling, luxe, goed in detail, groot bed, lekkere stoelen, ruim toilet en veel en ruime opbergruimten. Proficiat!

Like dit artikel
Tweet dit artikel