Compacte buscamper Hymer CAR

kampeerzaken.nlVolgens Hymer is de nieuwe Car, een compacte buscamper, ongelooflijk veelzijdig. Achterin de camper bevindt zich, zoals bij veel campers van dit formaat, een tweepersoons bed van een riant formaat.

 

Hymer heeft er voor gekozen om dit bed op een eenvoudige manier inklapbaar te maken zodat het ook plaats biedt aan bijvoorbeeld twee fietsen welke eenvoudig door de dubbele achterdeuren naar binnen en buiten kunnen worden getild.

 


 

kampeerzaken.nlJe kunt de fietsen middels de stabiele sjorogen voldoende vast zetten om het interieur tijdens het rijden niet te beschadigen. Ondanks de compacte maten van de Hymer CAR 322 (5,99 m lang, 2,08 m breed en 2,55 m hoog) biedt de tafel plaats aan 3 tot 4 personen.

 

 

kampeerzaken.nlHymer heeft zich bijzonder ingespannen om alle mogelijke bergruimte zo efficient mogelijk benutbaar te maken. Er is een bergruimte in de vloer en de berging in de zitbank is makkelijk bereikbaar omdat er ook een deurtje in de zijkant van de bank zit.

 

Boven het bed bevinden zich nog een aantal bovenkasten welke ook bereikbaar zijn als het bed is opgeklapt.

 

 

Aan warmte is geen gebrek: de Hymer CAR heeft een plaatsbesparende 6 kW Webasto dieselverwarming onder de vloer gemonteerd, voorzien van traploze verwarmingsregeling.

 

Ook de keuken is compleet en doordacht uitgevoerd met een RVS spoelbak, twee-pits kooktoestel, vier schuiflades, een onderkast alsmede twee bovenkasten. Samen bieden deze voldoende ruimte voor alle keukenbenodigdheden. Optioneel kan een grotere 97 liter koelkast (standaard 70 liter) in het onderste deel van de hoge zijkast worden ingebouwd.

 

De badkamer, bereikbaar door een plaatsbesparende roldeur, bevat een Thetford-toilet en een gecombineerde douche/wasgelegenheid. Standaard monteert Hymer een 11 liter boiler in de CAR.

 

De Hymer CAR is leverbaar in 2 indelingen, de hier besproken Hymer CAR 322 en de kleinere Hymer CAR 312. Beide zijn er in 5 exterieurkleuren en met 2 optiepakketten, het Sport-Line pakket en het Comfort-Line pakket. Het Comfort-Line pakket lijkt ons onontbeerlijk, want voor zover we kunnen zien heeft de Hymer CAR in de standaard uitvoering geen draaibare bestuurders- en bijrijderstoel. Meer info op www.hymer.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel