Hymer Free ‘Bleu Evolution’ buscamper

Hymer Free ‘Bleu Evolution’ buscamper

Hymer Free ‘Bleu Evolution’ buscamper

Hymer breidt de modellenreeks bij de compacte buscampers uit met een extra actiemodel, de Free 540 ‘Blue Evolution’. Deze uitvoering wordt uitgebracht naar aanleiding van het succes van de laatste ‘Blue Evolution’ editie.

De nieuwe buscamper, die wordt gebouwd op basis van een Fiat Ducato met korte wielbasis, herken je meteen aan het sportieve, tweekleurige design in stormblauw metallic, matzwarte 16 inch aluminium velgen, glanzend zwarte grille en zwart hefdak.

Nieuw multimediasysteem

Wie achter het stuur plaats neemt, ziet dat de Hymer Free ‘Bleu Evolution’ buscamper is uitgerust met het nieuwe Fiat-multimediasysteem, inclusief een 7-inch navigatiesysteem met Apple CarPlay terwijl de bank in het woongedeelte een geïntegreerd Isofix-kinderzitje op heeft. Cruise control, LED-dagrijlichten en mistlampen zorgen voor extra rijcomfort en veiligheid terwijl een grote 90-liter dieseltank voor extra bereik zorgt. Verder heeft de uitrusting van dit speciale model ook een aantal aspecten die zijn aangepast aan de nieuwste eisen van de markt.

Interieur

Hymer Free ‘Bleu Evolution’ buscamperHet interieur van de Hymer Free ‘Blue Evolution’ heeft een fraaie zilveren afwerking. Deze wordt gecombineerd met witte kleppen, een tweekleurige grijze stofferingsstofcombinatie en een vloer in   bijpassende ‘Evolution’ houtlook. De blauwe sierkussens voegen accenten toe die passen bij de kleur van de buitenkant van het voertuig. Een praktische gereedschapstas in het ingangsgedeelte rondt het interieur af met extra opbergruimte.

Het speciale model Hymer Free 540 ’Blue Evolution’ is vanaf de herfst van 2020 bij de dealer verkrijgbaar en wordt standaard met een antracietkleurige luifel geleverd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel