Hymer Grand Canyon S straks ook met hefdak

Hymer Grand Canyon S straks ook met hefdak

ZOETERMEER – Enige tijd geleden introduceerde Hymer met Grand Canyon S haar eerste buscamper op basis van de Mercedes Sprinter. Dit omdat met name veel Duitsers toch liever in een Mercedes dan in een Fiat (Ducato) rondrijden.

Nu er steeds meer vraag is naar buscampers met wat extra ruimte, heeft Hymer besloten om ook een Grand Canyon S met hefdak te ontwikkelen. Deze nieuwe versie werd vorige maand gepresenteerd op de Caravan Salon in Düsseldorf.

Hymer Grand Canyon S met hefdak Deze uitvoering van de Grand Canyon S buscamper is 5,90 m lang en 2,03 m breed. Het nieuwe hefdak van 2,00 x 1,28 m biedt de camper twee extra slaapplaatsen. Uiteraard zijn er ook 4 gehomologeerde zitplaatsen. Het doek van het hefdak is voorzien van drie vensters, waarvan er twee open kunnen. Ook is het hefdak voorzien van muskietengaas, verduisteringsgordijnen en een LED-leeslamp. Het hefdak is toegankelijk via een betrekkelijk kleine opening in het dak, vlak achter de cabine.

De Hymer Grand Canyon S met hefdak is nog niet leverbaar. Naar verwachting staan de eerste modellen begin 2018 bij de dealers in de showroom.

Like dit artikel
Tweet dit artikel