Hymer zoekt herinneringen

kampeerzaken.nlToen Erwin Hymer in 1961 zijn eerste camper bouwde, had niemand enig idee wat hij hiermee in gang had gezet.

 

Vanaf augustus 2011 viert de pionier uit Bad Waldsee een heel jaar lang ’50 Jaar Hymer campers’ en zoekt hij daarvoor foto‘s en reisherinneringen uit de 50-er jaren. De mooiste foto’s worden ingelijst en op een wand geplaatst, welke bij de Caravan Salon in Düsseldorf onthuld zal worden.


 

Met de ontwikkeling van de caravans heeft onze oprichter Erwin Hymer in 1961 niet alleen een hele bijzondere vorm van reizen geïntroduceerd, maar ook een bouwsteen voor zijn levenswerk gelegd“, aldus marketingmanager Markus Horn. „Daarom luidt het motto van het jubileumjaar ook ‘Wat een reis’ “.

 

Naast een jubileumreis door zijn Oberschwäbische geboortegrond en verschillende acties, welke u kunt vinden op www.jubilaeum.hymer.com, zal de fotowand een belangrijke plaats innemen. „Wij reizen door middel van kolossale briefkaart niet alleen door de belangrijkste Hymer ontwikkelingen, maar wij willen u tonen, hoe onze klanten hun vakantie met een Hymermobil doorgebracht hebben“, verklaart Markus Horn het concept.

 

Tot en met 31 juli 2011 kunnen vakantiekiekjes uit het eigen fotoalbum aan jubilaeum@hymer.com worden gestuurd. Onder alle inzenders verloot Hymer een deelname in de jubileumreis ‘Ontdek Hymer-Land’ in de herfst. „Wij zijn benieuwd, naar wat ingezonden wordt, ik ben er zeker van, dat er pracht exemplaren bij zullen zitten“, sprak Markus Horn verheugend.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel