Hymer introduceert Backrack+, een veelzijdig dragersysteem voor buscampers

Hymer Backrack+,dragersysteem voor buscampers

Hymer Backrack+,dragersysteem voor buscampers

Hymer Original Parts, de onderdelendivisie van het Duitse campermerk, breidt zijn productassortiment uit met de Hymer Backrack+ onderdelendrager voor buscampers.

Het is een volledig modulair dragersysteem voor Hymer campers op basis van de Fiat Ducato en Citroën Jumper. Het nieuwe systeem biedt diverse nieuwe mogelijkheden om extra opbergruimte achterop de camper te creëren.

Veelzijdig

De Hymer Backrack+ onderdelendrager is een veelzijdig dragersysteem waarmee je tal van artikelen kunt vervoeren, van klein tot groot. Het systeem is geschikt voor bijvoorbeeld het reservewiel of voor fietsen of e-bikes, of aluminium opbergboxen. Al deze zaken kunnen aan Hymer Backrack+ basisdrager worden bevestigd. Hiervoor is, afhankelijk van hetgeen er vervoerd moet worden, wel steeds een aparte bevestiging nodig. Het draagvermogen van de Hymer Backrack+ onderdelendrager bedraagt maximaal 80 kilo.

Nog meer mogelijkheden

Op dit moment zijn er een Bike Carrier Swing (zwenkbare fietsendrager), Bike Carrier Shuttle (fietsendrager voor verticale montage), Number and Light Bar (lichtbalk), Mini Rack (drager voor kleine opbergbox) en Wheel Holder (reservewieldrager) verkrijgbaar. In de toekomst zal Hymer ook andere bevestigingsmogelijkheden ontwikkelen, zoals een rek voor ski’s en snowboards.

Like dit artikel
Tweet dit artikel