Hymer organiseert Hymer Historic Rallye

Hymer Historic Rallye

Eind juni wordt de eerste Hymer Historic Rallye georganiseerd

BAD WALDSEE – Hymer organiseert de allereerste Hymer Historic Rallye. De fabrikant van campers en caravan organiseert van 23 tot en met 25 juni een orientatietocht voor historische auto’s, campers en caravancombinaties.

Liefhebbers, die aan deze tocht deel willen nemen, kunnen zich aanmelden. Dat kan nog tot 19 mei aanstaande.

Naast de historische campers en caravans kunnen ook historische auto’s aan de rit deelnemen. Om aan de Hymer Historic Rallye deel te kunnen nemen, dienen de voertuigen van bouwjaar 1985 of ouder te zijn.

Parcours

Hymer Historic RallyeHet parcours voert de deelnemers door het mooie Oberschwaben in het zuiden van Duitsland, in de omgeving van de Hymer fabriek. Bij de finish van iedere etappe moeten de deelnemers een aantal leuke opdrachten uitvoeren, waarbij de stopwatch niet gebruikt zal worden.

De Hymer Historic Rallye zal eindigen bij -hoe kan het ook anders- het Erwin Hymer Museum. Daar zullen alle deelnemers elkaar weer ointmoeten en zal ook de prijsuitreiking plaats vinden.

Aanmelding

Liefhebbers en eigenaren van oude (recreatie)voertuigen, die aan de allereerste Hymer Historic Rallye mee willen doen, kunnen zich vanaf nu tot 19 mei aanstaande aanmelden. Dat kan door het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier in te zenden.

Dat kan per e-mail naar info@hymer-historic.com, of per fax naar 0049 89 23 23 90 70. Je kunt dit formulier downloaden van de website www.hymer-historic.com, daar vind je ook alle andere benodige informatie.

Like dit artikel
Tweet dit artikel