Hymer presenteert op CMT nieuwe indeling in B-klasse MasterLine

Hymer B-klasse MasterLine I 890

Hymer presenteert op CMT nieuwe indeling in B-klasse MasterLine

Hymer presenteert op de CMT in Stuttgart diverse nieuwe producten. Een aantal daarvan stonden in augustus al op de Caravan Salon, maar ook twee geheel nieuwe modellen.

In Düsseldorf konden we ook de nieuwe MasterLine zien, het topmodel in de Hymer B-Klasse. Hiervan wordt in Stuttgart een geheel nieuwe indeling geïntroduceerd, de I 890.

Hymer B-klasse MasterLine I 890

De nieuwe Hymermobil Masterline I 890 is het eerste recreatievoertuig met een Mercedes-Benz Sprinter ‘powerhead’ en het lichtgewicht Hymer SLC-chassis dat met een tandemas op de markt wordt gebracht. We kunnen er in Stuttgart een voorproefje van zien, hij zal pas in april van dit jaar officieel worden gelanceerd.

Ook de Masterline 780 en 790 staan in Stuttgart

Behalve dit nieuwe vlaggenschip van de Hymer B-Klasse MasterLine zijn van deze serie ook de indelingen 780 en 790 voor het eerst in Stuttgart te zien. Met de nieuwe indeling bestaat de serie momenteel uit drie indelingen. De Masterline-serie wordt gekenmerkt door state-of-the-art carrosserietechnologie in combinatie met een royaal gevoel voor ruimte. De imposante afmetingen van 8,89 meter lengte en 2,35 meter breedte zorgen voor een royale indeling met een imposant queensbed achterin, ruime badkamer, hoekkeuken en grote zitgroep met L-bank.

Like dit artikel
Tweet dit artikel