Hymer viert jubileum met Edition 60 modellen

Hymer ML-T 60 Edition

De Hymer ML-T in 60 Edition uitvoering

STUTTGART Hymer liet op de CMT in Stuttgart, die afgelopen weekend de deuren sloot, twee nieuwe modellen in de ML-T en ML-I serie zien.

Beide modellen waren uitgevoerd in het nieuw ontwikkelde „60 Edition“ interieur. Met deze uitvoering viert Hymer dat de Duitse onderneming 60 jaar geleden haar eerste recreatievoertuig, een Eriba Troll, bouwde.

ML-T en ML-I 570 „60 Edition“

Uiteraard kunnen we de ML-T en de ML-I 570 in de „60 Edition“ herkennen aan de speciale graphics aan de buitenzijde. Maar er is meer. De cabine van de Hymer ML-T wordt in grafietgrijs metallic geleverd. In combinatie met de speciale graphics en de meegespoten spoiler en cabine-afdekking geeft dit de camper een heel dynamisch uiterlijk waarbij de overgang tussen cabine en opbouw veel harmonischer is. Eventueel kun je in plaats van grafietgrijs ook voor zilvergrijs kiezen.

Verder introduceert Hymer bij deze modellen ook een nieuwe indeling met enkele bedden, die korter is dan 7 meter en waarvan de MTM onder de 3500 kilo blijft. De nieuwe indeling biedt behalve grote enkele bedden ook een ruime garage, een koelkast van 142 liter en een gezellige L-vormige zithoek. Het interieur is zeer smaakvol ingericht, met het frisse Chiavenna Noten meubeldecor waarbij de ronden vormen en hoogwaardige materialen ook opvallen. Dat geldt ook voor de in Bi-Color uitgevoerde bovenkastjes met lichte accenten en een subtiele chromen afwerking.

Uiteraard blinken ook deze modellen uit qua functionaliteit. De tafel en delen van de keuken zijn voorzien van een speciale finish waarop je de vingerafdrukken bijna niet ziet. Handig zijn ook de extra uitklapbare werkbladen in de keuken.

De jubileummodellen zijn ook extra compleet uitgevoerd met onder anderen een 32 inch flatscreen, een multimediasysteem met achteruitrijcamera en navigatie alsmede een Oyster 85 satellietontvanger. Ook zijn ze voorzien van het nieuwe Hymer SMART Control systeem.

Meer informatie kun je vinden op de speciale pagina van deze modellen op de website van Hymer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel