Hymercar Free 600 in speciale “Blue Evolution” uitvoering

Hymercar Free 600 "Blue Evolution"

Hymercar Free 600 in speciale “Blue Evolution” uitvoering

Vorig jaar introduceerde Hymer op de CMT de Hymercar Free 600. Op basis van dit voertuig presenteerde het in het Duitse Bad Waldsee gevestigde bedrijf op de CMT van dit jaar weer een speciale editie genaamd “Blue Evolution”.

De modellen van de editie hebben een bijzonder sportief design en bieden een extra complete uitrusting tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien staan deze modellen nu al bij de Hymercar-dealers.

Exterieur

De Hymercar special edition “Blue Evolution” valt op door het tweekleurige exterieurontwerp in de speciale metallickleuren ‘Storm Blue’ en zwart. De zwarte details zoals het slaapdak, de radiatorgrille en de 18-inch lichtmetalen velgen geven het model een sportieve en moderne uitstraling. De frontspoiler in carrosseriekleur en de zwarte koplampomlijstingen ronden het exterieurdesign van de “Blue Evolution” af.

Interieur

Hymercar Free "Blue Evolution" Het interieur wordt gekenmerkt door de zilverkleurige afwerking met witte kastfrontjes, de tweekleurige grijze bekledingsstof en de nieuwe Evolution vloer. Het kleurenschema maakt het interieur van deze speciale editie bijzonder strak en modern. Kleuraccenten worden gevormd door de blauwe kussens in Pepita look en het blauwe rolgordijn bij het raam van de zitgroep. Het praktische gereedschapsvak bij de ingang met “Blue Evolution” logo rondt het interieur af.

Compact en veelzijdig

Met een voertuiglengte van minder dan zes meter en een leeggewicht van minder dan drie ton biedt de compacte Hymercar Free “Blue Evolution” ook veel ruimte voor bagage zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Een royaal en gemakkelijk op te klappen tweepersoonsbed achterin en een slaapbank bieden plaats aan maximaal vier personen. De tafel op de zitgroep heeft een uitschuifbare tafel en zorgt ervoor dat vier personen tegelijkertijd comfortabel kunnen eten. Dankzij veel bergruimte, een koelkast van 90 liter en een badkamer met buitendouchefunctie biedt de “Blue Evolution” ook mogelijkheden om in de vrije natuur te overnachten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel