HymerCar serie uitgebreid met Serengeti en Sydney Drive

HymerCar buscamper

Hymer zet in op flexibele indelingen

BAD WALDSEE – Hymer breidt de populaire serie HymerCar buscampers uit met 2 nieuwe modellen, namelijk de Serengeti en Sydney Drive. De huidige HymerCar is sinds 2013 op de markt, en richt zich op actieve, sportieve kampeerders die hun vrije tijd graag met de buscamper doorbrengen. De modellen zijn deels op basis van een Fiat Ducato en deels op een Volkswagen gebouwd. Er is keuze uit indelingen met en zonder natte cel. De compacte afmetingen maken de voertuigen niet alleen geschikt voor het dagelijkse verkeer en weekendjes weg, er is evengoed voldoende comfort en berguimte om de ze ook voor langere reizen te gebruiken.

De HymerCar Serengeti onderscheidt zich door zijn flexibel in te delen binnenruimte. De camper beschikt bovendien over een ruim en modern uitgerust keukenblok. Door het variabele bed met opklapbare matras kan het paneel dat zich daaronder bevindt, ook worden gebruikt om bagage op te plaatsen. De slechts 5,41 meter lange HymerCar Serengeti beschikt over moderne, comfortabele zitplaatsen en slaapgelegenheid voor 4 personen.

De eveneens 5,41 meter lange HymerCar Sydney Drive is zeer flexibel in te delen en inzetbaar, en is daardoor het ideale voertuig om mee te reizen, in te slapen en te gebruiken om allerhande spullen te vervoeren. Het aantal zit- en slaapplaatsen kan namelijk naar behoefte worden aangepast zodat de Sydney Drive voor bijna iedere toepassing geschikt is.

Het hefdak van de Sydney Drive herbergt een 2-persoons bed met lattenbodem en hoogwaardige matrassen. Verder kan er in de bus zelf nog een ruim tweepersoons bed worden gecreëerd. De buscamper biedt naar keuze 3 of 4 zitplaatsen., en kan er middels een extra stoel ook een vijfde zitplaats worden gerealiseerd.

Beide modellen beschikken over een uitgebreid veiligheidspakket, cruisecontrol en klimaatregeling.

Like dit artikel
Tweet dit artikel