Importeurschap Adria en Sun Living voor Benelux overgenomen

Adria caravanPAPENDRECHT – Aan het begin van deze maand heeft Adria Benelux B.V. het importeurschap van de merken Adria en Sun Living overgenomen.

De verantwoordelijkheid voor de naar de Benelux geïmporteerde caravans en campers ligt hiermee bij de importeur, niet bij de dealerbedrijven.

De nieuw ontstane organisatie is voor 100 procent dochter van de Sloveense fabrikant Adria Mobil. De vrijetijdsvoertuigen van het bedrijf worden vanuit een nieuw betrokken pand in Papendrecht ondersteund op elk gebied. Het gaat dan over verkoop, marketing, after sales en promotie. Vanuit het kantoorpand met magazijn worden de officiële Adria en Sun Living dealers in de Benelux voorzien van de nodige onderdelen. Voor consumenten is het van belang te weten dat de medewerkers van Adria de dealer zowel voor als na de verkoop zullen ondersteunen.

De merken die vanuit de nieuwe organisatie worden gevoerd zullen hun nieuwe modellen tonen tijdens het kampeerevenement Dordrecht Open. Van 7 tot en met 15 september zijn de nieuwste exemplaren in de Drechtstad te zien. Het gaat dan onder meer om de Adria Altea en Coral en de Sun Living crossover.

Adria NL

Like dit artikel
Tweet dit artikel