Inaca voortenten programma 2011

kampeerzaken.nlHet Inaca voortenten programma is uitgebreid met een aantal nieuwe voortenten die speciaal voor de Nederlandse markt zijn ontwikkeld. Kenmerkend voor de voortenten van deze Spaanse fabrikant zijn de kwalitatief hoogstaande materialen die door het Spaans klimaat (invloed van de zee, wind en veel zon) noodzakelijk zijn.

 

Door dit klimaat heeft de Spaanse kampeerder de mogelijkheid de voortent het gehele jaar te gebruiken zodat Inaca er voor moet zorgen dat de producten aan hoge eisen moeten voldoen.


 

  • kampeerzaken.nlDe Paradiso voortent is 300 cm diep en heeft afdekkleppen op alle vensters. Leverbaar in de maten 836 – 1135cm.

     
  • kampeerzaken.nlDe Florida 250 is zoals zijn naam al zegt 250 cm diep en heeft standaard een aluminium frame met gripklemmen voor een eenvoudige en snelle opbouw. Leverbaar in de maten 786-1035 cm.

     
  • kampeerzaken.nlDe Sands silver is een Acryl voortent met een Ten Cate All Season dak in een diepte van 250cm. Leverbaar tegen meerprijs met een IXLglasfiber frame en uit te breiden met een voortentluifel en zijwanden. Leverbaar in de maten 786-1235cm.

     
  • kampeerzaken.nlDe Diversus lichtgewicht deeltent meet 250 x 200 en is gemaakt van lichtgewicht polyester glasfiber stokken. Gewicht slechts 16kg.,-

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel