Inbraakbeveiliging voor ramen van campers en caravans

raamfix

Inbraakbeveiliging voor de ramen

BLEISWIJK – Zoals bekend wordt er ieder jaar veel ingebroken in campers en caravans. De inbraken zorgen niet alleen zorgen voor veel schade aan het voertuig en heb gemis van kostbare bezittingen, de inbraak zorgt ook vaak voor een onveilig gevoel. Er zijn natuurlijk extra sloten in de handel om de voordeuren te beveiligen, ook zijn er extra sloten voor de luiken in de handel.

Uit onderzoek van verzekeraars blijkt echter dat veel inbraken plaats vinden via het raam van de camper of caravan. Dit wordt ook bevestigd door de eigenaren van ingebroken voertuigen.

Memo-Europe biedt vanaf nu een nieuw middel dat inbraak via de ramen van camper of caravan eenvoudig en effectief helpt te voorkomen; de Raamfix. De Raamfix is een stalen handgreep die zonder gereedschap eenvoudig op de bestaande raamvergrendeling geschoven wordt en zo voorkomt dat de vergrendeling van buitenaf geopend kan worden.

De Raamfix kan ik in geval van nood snel en zonder gereedschap worden verwijderd. De Raamfix is leverbaar voor de meest voorkomende ramen, alsmede voor Seitz schuiframen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel