Infoavond camperen bij Kampeercentrum de Jong

NKC-app voor camperaars

Infoavond camperen bij Kampeercentrum de Jong in samenwerking met NKC

DE ZILK – Op woensdagavond 12 maart 2014 organiseert Kampeercentrum de Jong in De Zilk een informatieavond over camperen voor beginners en camperhuurders. Spreker is Frans Hoofwijk van de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club). Waar moet je aan denken als beginnende camperaar en wat kun je als camperhuurder voor de eerste keer verwachten van een campervakantie?  Frans Hoofwijk van de NKC gaat in zijn lezing in op verschillende aspecten van het camperen: het gebruik van de camper, maar ook waar je kunt overnachten met een camper. Doe je dat op een camping of is een camperplaats ook geschikt voor je? Waar vind je campings en camperplaatsen en waarmee moet je rekening houden wat financiën en regelgeving betreft.

NKC-app

Natuurlijk zal Frans Hoofwijk de werking van de NKC-app laten zien. Hoe gebruik je de app en waar vind je binnen de app de informatie die je nodig heb. Aan het einde van de lezing is er gelegenheid tot vragen stellen. Kampeercentrum De Jong en de NKC verwachten dat dit tot inspirerende interactie tussen de aspirant-camperaars zal leiden.

Inschrijven

Deelname is kosteloos: inschrijven voor deze infoavond camperen kan via info@kampeercentrumdejong.nl, o.v.v. aanmelding voor infoavond camperen, je naam, adres en woonplaats.

Plaats en datum: Kampeercentrum De Jong in De Zilk, 12 maart 2014
Ontvangst vanaf 18:45, aanvang 19:15 uur, einde circa 21:30 uur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel