Innovaties en actiemodel van Morelo op Caravan Salon

 

Morelo camper

Nieuwe indelingen en actiemodel bij Moreno

Met de speciale design edition „Novel“, die wordt gekenmerkt door de nieuw gevormde zithoek waarmee de ruimte binnen de Morelo Palace een stuk ruimtelijker lijkt, hoopt Morelo hoge ogen te gooien op de Caravan Salon in Düsseldorf.

Voor camperaars die een heleboel ruimte op prijs stellen, laat Morelo maar liefst 4 niewe indelingen voor de Palace en Palace Liner zien op de Caravan Salon. Verder is ook de „Loft“ geheel nieuw ontworpen.

Met die knik in de bank en de slim ingedeelde keuken heeft Morelo geen daadwerkelijk grotere camper weten te realiseren maar is er wel sprake van een beter ruimtelijke gevoel en een groter keukenwerkblad. Eén van die indelingen is de exclusieve Liner 107GSO. Deze exclusieve camper heeft onder meer een garage voor de Volkswagen UP en staat op een MAN of Iveco Eurocargo chassis. Verder zien we de Palace 90 LO en Palace 95 MO die een garage voor een scooter hebben terwijl de Palace Liner 97 Go een garage voor een Smart heeft.

Ook introduceert Morelo op de Caravan Salon het “Novel” actiemodel, gebaseerd op de Iveco Daily met een 7,49 m lang chassis waarmee de camper geschikt is voor het nieuwe C1 rijbewijs en naast de toch al overdadige basisuitrusting voorzien is van een indrukwekkend aantal extra’s.

Like dit artikel
Tweet dit artikel