Nieuw instapmodel voortent van Brand

Brand Santos voortent

Santos, nieuw instapmodel van Brand

ELBURG – Brand introduceert een nieuw instapmodel voortent, de Santos. Volgens Brand kent dit model een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding.

De nieuwe voortent is door Brand ontworpen op basis van eenvoud en gebruiksgemak en heeft een moderne antraciet/grijze kleurstelling.

Evengoed biedt de voortent wel alles wat je op het gebied van gebruiksgemak en uitvoering zou mogen verwachten van een voortent. De Brand Santos is bijvoorbeeld voorzien van kwaliteitsritsen van YKK en dubbele slikstroken. Ook heeft Brand de voortent voorzien van de bekende Panorama-Comfort-Ramen in de zijwanden. Een tochtstrook en gordijnen ontbreken evenmin.

De Santos is leverbaar in 2 voortentdieptes: 240 of 280 cm. Het dak is vervaardigd van 240 grams Ten Cate All Season doek dat vochtregulerend en afwasbaar is. Aan de buitenzijde is het synthetische doek gecoat, de binnenzijde is decoratief bedrukt. De afwasbare wanden zijn aan de buitenzijde gecoat en voorzien van een print.

De delen van de voorwand zijn onderling uitwisselbaar, verder zit er een rond deur in de voorwand die zijwaarts oprolbaar is. De zijwanden bieden een extra ingangsmogelijkheid, de ramen van de zijwanden hebben een afsluitbaar ventilatiegedeelte. Voorts is er permanente ventilatie in de nok. Standaard wordt de tent geleverd met stalen stokken, het gewicht van de Santos 240 in maat 10 bedraagt circa 42 kilo.

Like dit artikel
Tweet dit artikel