Instructiedag oppompbare voortenten Karsten

kampeerzaken.nlZaterdag 24 november a.s. organiseert Karsten Tenten B.V. haar eerste opzet instructiedag voor haar oppompbare voortenten. Men kan op deze dag een kijkje in de keuken nemen. Het atelier zal namelijk worden opengesteld voor iedere kampeerliefhebber die wel eens wilt zien hoe een oppompbare (voor)tent wordt geproduceerd. Karsten voortenten zijn op maat gemaakt en passen in principe op elk merk caravan.
 Zo zijn er niet alleen oppompbare voortenten ontwikkeld voor verschillende caravans met hefdak zoals Eriba en de Kip Compact, maar ook bijvoorbeeld voor de T@B toercaravan.
Open huis
Karsten Tenten B.V. is één van de weinig overgebleven tentproducenten in Nederland en is daar best trots op. Er worden de hele dag tussen 10:00 en 15:00 uur doorlopende rondleidingen gegeven waarbij men kan zien hoe het er in een tentatelier aan toegaat. In het afgelopen jaar zijn er diverse caravan- en kampeerclubs op bezoek geweest en de waardering was bijzonder goed. Dit is voor Karsten met name een reden om deze dag te organiseren.
Opzet instructiedag
Naast het open huis worden er demonstraties gegeven van een oppompbare caravan voortent waarbij men het gemak van deze mooie tenten kan ervaren. Stap voor stap wordt er een voortent op- en afgebroken en natuurlijk kan men alle vragen te stellen aan de Karsten tentenmakers. Er zullen twee instructies worden gegeven. De eerste is ’s ochtends om 10:30 uur, de tweede is ’s middags om 13:30 uur.
Het wordt op prijs gesteld als men zich hier tijdig voor opgeeft via info@karstententen.nl of per telefoon 0229-237199. Voor meer informatie over Karsten Tenten B.V. kan men een kijkje nemen op www.karstententen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel