Introductieshow Schippercaravans & campers

kampeerzaken.nlSchippercaravans & campers houdt op zaterdag 19 en zondag 20 november 2011 een introductieshow van 11:00 t/m 17:00 uur.

 

Gedurende dit weekend kan men profiteren van diverse stunt/winterprijzen op diverse caravans en campers, met tot wel € 3500,- korting

 

 


 

Bij aankoop van een gebruikte caravan heeft u de keuze uit een kampeerpakket, een fietsenrek of een zakluifel en nog veel meer t.w.v € 200,-. Deze aanbieding geldt alleen zonder inruil en niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Ook is er een opruiming bij de 2011 modellen van TEC met hoge kortingen zonder inruil of een hogere inruilprijs voor uw oude caravan.
Uiteraard zijn de TEC 2012 modellen in de showroom te bewonderen.

Dit weekend zijn er ook weer aanbiedingen op kampeerartikelen zoals Thetford Aqua Kem Blue van € 12,95 voor € 8,95. Verder is er een nieuw artikel dat in het campingleven heel goed van toepassing komt. Tijdens de show van Schippercaravans & campers geldt er een hoge korting op dit handige apparaatje, wat u bij aankoop van een caravan of een camper bovendien gratis ontvangt.
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel