Tabbert Paganini: puur luxe kamperen

kampeerzaken.nlZou je bij de nieuwe luxe Tabbert Paganini niet meer van kamperen kunnen spreken? In ieder geval bewijst de Knaus-Tabbert groep dat het investeert in nieuwe ontwikkelingen om het de kampeerders nog meer naar de zin te maken.
De eerste indruk van de Tabbert Paganini, die ongetwijfeld één van de blikvangers op de komende Caravan Salon in Düsseldorf is, is ronduit overweldigend. Niet alleen door de grootte, een opbouwlengte van 6,50 meter is verre van gering, maar ook door de vormgeving en kleurstelling. Die is gewoon compleet anders als we gewend zijn.
 De schuin gestyleerde, enigszins aggressieve neus met de donkere voorruit, het hoge dak met afgeronde kanten, de donkere band op de flanken, de hypermoderne achterzijde, het geheel is zonder meer indrukwekkend.
kampeerzaken.nlAls je de Paganini binnenstapt, denk je dat je je in een hotelkamer bevindt. Smaakvolle bekleding en fraai hout wisselen elkaar af, alles even fraai afgewerkt.
Nu is niet alleen de exterieur en het interieur van de Paganini indrukwekkend, ook de toegepaste technieken zijn vooruitstrevend. Het dak van deze Tabbert is maar liefst 6 centimeter dik en herbergt behalve extra veel isolatie ook een geavanceerd ventilatiesysteem. De kunststof voorzijde is grotendeels uit één geheel vervaardigd, de vensters zijn middels een nieuw systeem geheel vlak in de wanden verwerkt en uiteraard past Tabbert het nieuwe keramische cassettetoilet van Thetford toe.
kampeerzaken.nlWij zullen de Tabbert Paganini binnenkort uitgebreid beschrijven in onze rubriek ‘opmerkelijk’.

Like dit artikel
Tweet dit artikel