Isabella breidt programma kampeermeubelen uit

Isabella kampeermeubelen

Isabella breidt programma kampeermeubelen uit

HOEVELAKEN – De kampeermeubelen die Isabella een tijd geleden introduceerde bleken een succes te zijn. Reden voor Isabella om het programma kampeermeubelen met nog enkele aansprekende modellen uit te breiden.

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht toonde Isabella 3 nieuwe kampeerstoelen alsmede een nieuwe campingtafel.

De 3 nieuwe kampeerstoelen die Isabella nieuw in het 2016 programma heeft opgenomen zijn de Odin, Thor en de Relax Chair. De stoel Odin is verstelbaar in 8 standen en heeft een aluminium frame. Hij wordt inclusief nekkussen geleverd. Het aluminium frame is extreem compact op te vouwen. Opgevouwen neemt de Odin, met een dikte van slechts 10,5 cm, amper ruimte in.

De Relax Chair is een uiterst comfortabele kampeerstoel met aluminium frame. De stoel is standaard voorzien van een voetensteun, deze wordt afhankelijk van de zitpositie uitgevouwen.

De tafel heeft een lekker groot blad van 120 x 80 cm. Dit wordt ondersteund door een stalen frame. Eén van de poten is verstelbaar zodat de tafel altijd wiebelvrij kan worden opgesteld. Ingeklapt is de tafel slechts 5,5 cm dik. De tafel weegt 10,5 kg.

Like dit artikel
Tweet dit artikel