Isabella Capri Coal: speciale voortent voor Eriba Touring caravans

Isabella Capri Coal

Isabella Capri Coal: voortent voor Eriba Touring

HOEVELAKEN – Isabella introduceert voor het nieuwe kampeerseizoen van 2016 de Capri Coal, een voortent die specifiek is ontwikkeld voor alle Eriba Touring modellen vanaf 2009.

Deze voortent is speciaal voor dit model caravan aangepast. De extra leefruimte die deze compacte caravans door deze voortent krijgen, maakt ze uitstekend geschikt voor een langer verblijf op een camping.

De Capri Coal is een 250 cm diepe voortent welke wordt gemaakt van gemaakt van licht kleurvast acrylmateriaal. Standaard wordt de Isabella Capri Coal geleverd met een lichtgewicht, voorgemonteerd CarbonX frame en IsaFix snelsluiters. Hiermee kun je de voortent makkelijk en snel opzetten. De ramen van getint vensterfolie zorgen samen met het ademende acrylmateriaal en de diverse ventilatie mogelijkheden voor een aangenaam en prettig binnenklimaat.

Deze speciaal op maat gemaakte Capri Coal voortent is voorzien van een Eriba-strip voor betere waterafvoer en een speciaal op maat gemaakte tochtstrook en wielkastafdichting. Door de unieke Isabella pasvorm  en de dubbele aansluitdriehoek met aandrukkussen sluit deze Capri Coal perfect aan op de caravan wand. Leverbaar vanaf € 1.745,- Meer informatie over deze Capri Coal voor de Eriba Touring modellen vind je op www.isabella.nl  en bij uw caravan dealer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel