Multifunctionele Isabella voorzonluifel

kampeerzaken.nlDe meeste kampeerders gebruiken hun voortent als extra huiskamer annex serre, maar daardoor verdwijnt de functie van veranda of terras. Om die reden heeft Isabella een geavanceerde zonluifel geconstrueerd met precies die eigenschappen waar veel kampeerders behoefte aan hebben.
De nieuwe voorzonluifel is een extra accessoire, en is speciaal gemaakt om aan het front van de voortent te worden gemonteerd en past op de meeste Isabella-voortenten met standaardfront en omloopmaten van 750 tot 1125 cm.

 De zonluifel is in werkelijkheid echter meer dan alleen maar een traditionele zonluifel, aangezien Isabella ook reguliere zijkanten met ramen bij de zonluifel kan leveren, zodat er een schaduwrijke plek ontstaat die bescherming biedt tegen de wind zonder dat u het uitzicht kwijtraakt. Bovendien zorgt de zonluifel ervoor dat u ’s ochtends minder last hebt van de dauw.
De voorzonluifel wordt op een speciaal geconstrueerd stangensysteem gemonteerd, waarvan de dakliggers worden bevestigd aan de stangen die de petluifel van de voortent dragen. Het stangensysteem bestaat uit Zinox stalen staanders, maar dan in een dunnere en lichtere versie dan de normale voortentstangen, omdat de belasting niet zo groot is als op een normaal voortentframe. De stabiliteit is echter uitstekend doordat er tunnels in het front zitten en het dak aan de zijkant van de stangen wordt bevestigd met klikprofielen.
Dankzij de klikprofielen kunnen ook gemakkelijk een of twee zijkanten aan de zonluifel worden gemonteerd. Bovendien zijn de zijkanten omkeerbaar, zodat ze naar wens aan de rechter- of linkerkant aangebracht kunnen worden.

Het design van de voorzonluifel is aangepast aan de stijl van Isabella, wat betekent dat de zonluifel met zijkanten een fraai geheel met de voortent vormtHet tentdoek is gemaakt van gelaagd polyester in grijskleurige tinten, en het assortiment van Isabella bevat tevens een windscherm Sun van hetzelfde materiaal met de maten 460 x 130 cm voor € 175,-.
De adviesverkoopprijs van de voorzonluifel is vanaf € 245,- en van een zijwand € 85,-. Haringen en scheerlijnen worden bijgeleverd.
Meer info op www.isabella.net/nl/

Vooral in ons grillige zomerweer is het prettig om snel een zijwand aan de zonluifel te kunnen monteren die bescherming biedt tegen de wind.

Like dit artikel
Tweet dit artikel