Isabella Netfront, gaaswand voor de voortent

Isabella Netfront: veel ventilatie zonder ongenode gasten

Isabella Netfront: veel ventilatie zonder ongenode gasten

HOEVELAKEN – Goede ventilatie is een must voor een aangenaam binnenklimaat in de voortent, met name op warme dagen. Helaas komen er dan ook vaak diverse ongenodigde gasten, in de vorm van insecten, binnen. Een goed passend insectenhor kan dit voorkomen, maar dit past over het algemeen alleen achter de ramen en deuren van de voortent zodat de ventilatiemogelijkheden nog vrij beperkt zijn.

Isabella bood al de mogelijkheid om de zijwanden met een diepte van 250 en 300 centimeter te voorzien van een Isabella gaaswand. Voor deze zomer wordt ook het Isabella Netfront geïntroduceerd, een gaaswand voor het front van de voortent.

Eenvoudig te monteren

Deze universele wand past zowel links al rechts in het front van de modellen Ambassador, Commodore, Opus en Capri. Het gebruit is heel eenvoudig, het Netfront kan worden gemonteerd achter de originele voorwand door middel van nylonhaken die aan de stangen worden bevestigd.

Het nieuwe Isabella Netfront is leverbaar in de maten G14 tot en met G20 voor voortenten vanaf modeljaar 2004 en heeft een grijze kleurstelling. De prijs van het Isabella Netfront begint bij € 110,=, en  het Netfront is vanaf nu verkrijgbaar bij de Isabellea dealers.

Kijk voor meer informatie op www.isabella.nl.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel