Isabella noviteiten kampeerseizoen 2021

Isabella collectie 2021

Isabella noviteiten kampeerseizoen 2021

Het leveringsprogramma van Isabella voor het komende kampeerseizoen bevat de nodige nieuwtjes. De ‘Air-familie’ wordt uitgebreid met een kleiner model en een paar luifels. Voorts brengt Isabella de bekende Forum opnieuw uit.

Daarnaast introduceert Isabella een aantal innovatieve luifels en windschermen voor campers, wordt de Flint-collectie door de nieuwe Etna-collectie en zien we ook Harlequin weer terug.

Isabella Air Cirrus

Isabella Air Cirrus 300Eerder dit jaar introduceerde Isabella de oppompbare Air Cirrus 400. Deze voortent werd bijzonder goed ontvangen zodat Isabella aanleiding zag om de Air Cirrus 300 aan het assortiment toe te voegen. Geheel identiek, maar dan slechts 3 meter breed. Ook de Cirrus Air 300 is in de ‘North’-tinten uitgevoerd.

Luifels Y en Arc

Isabella Air Y-luifelDe voortenten uit de Cirrus-serie worden aangevuld met de Arc en Y. Dit zijn opblaasbare luifels in dezelfde North-kleuren. Aga Gadkowska, hoofd Ontwikkeling bij Isabella: ”De Y luifel heeft een innovatief en experimenteel design in de bekende Isabella topkwaliteit. Perfect voor iedereen die ‘outstanding’ durft te zijn.”

Forum komt terug

Isabella Forum Etna voortentDe Forum is een van de meest bekende voortenten uit de eerdere programma’s van Isabella. Op verzoek van veel kampeerders uit heel Europa neemt Isabella deze oude bekende opnieuw in het programma op. Maar wel in de nieuwe ‘Etna’-kleurstelling, zodat hij Forum Etna gaat heten. ”De nieuwe Forum voortent is grotendeels gelijk aan de eerdere. Alleen het frame en de kleur zijn anders. Forum is gemaakt voor seizoenskampeerders en is nu alleen met Megaframe verkrijgbaar. Wij hebben deze in de nieuwe collectiekleur ‘Etna’ ontworpen”, legt Aga Gadkowska uit.

Beschutte hoekjes voor (bus)campers

Isabella LevoIsabella presenteert ook een aantal nieuwe producten voor (bus)campers, in de vorm van de lichtgewicht Levo Cosy Corner en het Levo windscherm. Deze zorgen voor de nodige schaduw en luwte vóór de kampeerauto groot nieuws. ”Kampeerauto’s en kampeerbussen zijn een groeiende markt. Daarom hebben wij ons sterk gericht op het ontwikkelen van slimme en functionele uitrusting die geschikt is voor zowel kampeerauto’s als kampeerbussen”, vertelt Morten Kjeldsen, CEO bij Isabella.

Nieuwe Etna-kleuren en Harlequin-strepen komen terug

De Flint-collectie vervalt het komende seizoen. Deze wordt opgevolgd door de hiernaast afgebeelde warme, kleurrijke Etna-collectie. ”Etna is geïnspireerd op het landschap van het Middellandse Zeegebied. Daarbij draait het om de warme en natuurlijke kleuren van ”walnoot” en ”vulkaan”. De donkere nuances in Etna zijn vooral handig voor degenen die het hele seizoen op dezelfde plek staan”, zegt Aga.

Etna zal in 2021 verkrijgbaar zijn in de Forum, Penta (boven afgebeeld) en Magnum voortenten. Ook keren de karakteristieke Harlequin-strepen in de zijkanten van de Isabella voortenten weer terug. ”Harlequin brengt meer leven in de tenten en is een zeer herkenbaar Isabella detail. Deze nieuwe en moderne versie van Harlequin heeft een asymmetrisch patroon en gedempte kleuren die bij alle drie de kleurenthema’s van Isabella passen”: North, Dawn en Etna, vertelt Aga.

Ruime schuurtent voor seizoenskampeerders

Isabella Mega SpaceIsabella brengt komend seizoen ook de ruime Isabella Mega Space uit.

Dit is een vrijstaande, extra stabiele schuurtent met de Mega stokken, die speciaal is ontwikkeld voor seizoenskampeerders.

Extra diepe reisluifel

Isabella Loggia reisluifelMet de Loggia neemt Isabella een nieuwe lichtgewicht luifel voor reiskampeerders in het programma op. De tent heeft een diepte van maar liefst 2,70 meter. Hiermee is de Loggia de diepste luifel in het aanbod Isabella. De Loggia-reisluifel wordt direct aan de caravan bevestigd en er zijn maar 3 lichtgewicht CarbonX stokken benodigd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel