Isabella ontwikkelt Penta verder

kampeerzaken.nlDe veteraan onder de vaste voortenten, de Penta met vijf kanten van de Isabella fabriek, wordt steeds verder ontwikkeld. Sinds de eerste Penta oortent meer dan 20 jaar geleden het licht zag, heeft het model een sterke ontwikkeling en modernisering ondergaan.
Het 2006-model heeft daardoor diverse noviteiten, die het karakteristieke uiterlijk met de vijf kanten en de buitengewoon stabiele constructie niet veranderen.

 Het standaardmodel wordt nu geleverd met een raam met een insectenhor in de ene zijdeelsectie dat u kunt openen en sluiten, en met een echte deursectie in de ene hoek. De twee secties zijn zo geconstrueerd dat u zelf kunt bepalen aan welke kant het zijdeel met de insectenhor geplaatst moet worden en in welke hoek u de deursectie gemonteerd wilt hebben.
De lichtoppervlakken in het dak zijn nu van hetzelfde materiaal (stevig gecoat polyesterzeil) als het dakzeil, en niet zoals tot nu toe van kunststof. Dat betekent dat de kans op condenswater vanaf het dak aanzienlijk kleiner is.
Voor de Penta-voortent heeft Isabella diverse extra accessoires vervaardigd. Zo zijn er bijvoorbeeld deurmarkiezen, die bescherming tegen zon of tegen regen bieden. Daarnaast is er een aanbouw aan beide kanten, een binnentent die u als slaapcabine of als opslag kunt gebruiken en een insectenhor voor de hoeksectie.
Meer info op www.isabella.net/nl/

Like dit artikel
Tweet dit artikel