Prisma: extra diepe voortent van Isabella

isabella prisma

Extra diep, extra duurzaam en met verplaatsbare voorwanden

HOEVELAKEN – Voortentenproducent Isabella heeft voor het eerst sinds de 70’er jaren weer een voortent met een diepte van 4 meter, de Prisma.

Deze tent is door zijn ruimte en vormgeving natuurlijk uitstekend geschikt om gedurende het hele kampeerseizoen te gebruiken, en vormt zo een mooie combinatie van de beste eigenschappen van 2 andere voortenten van isabella, de Penta en de Forum.

Met de Prisma heeft de kampeerder de keus tussen een extra diepe voortent, of een voortent met een ruime overdekte veranda. Het front van de Prisma kan namelijk naar voren en naar achteren worden verplaatst. Middels de aanschaf van wat extra frontdelen kan met de tent ook voorruimte annex entree worden gerealiseerd.

De Prisma is, voor een optimale stabiliteit, standaard voorzien met het extra sterke (en nieuwe) Zinox Megaframe. Het tentdoek is van een nieuw type Acryl. Dit Isacryl Deluxe is extra sterk, makkelijk te reinigen, kleurvast en maakt de tent zo extra duurzaam.

Isabella levert de Prisma voor caravans met een omloop van 936 tot en met 1235cm. Het gewicht van de tent bedraagt, inclusief het frame, vanaf 73 kg.

Like dit artikel
Tweet dit artikel