Isabella start armbandjesactie voor goed doel

TfL_posterVoortentenfabrikant Isabella start met een actie, om mensen die het financieel zwaar hebben en daardoor niet op vakantie kunnen, toch een vakantie te bieden.

Time for Life heet de actie en je kunt deze steunen door het kopen van een armbandje.

‘Kamperen is geweldig en geeft vrijheid en tijd voor jezelf en anderen. Het is toch heerlijk om samen met familie en vrienden van een vakantie te genieten!’ Isabella wil deze vakanties bekostigen door de verkoop van Time for Life-armbandjes.

In 2013 heeft de fabrikant besloten om in contact te komen met families die gebukt gaan onder economische (of andere) problemen en die graag eens het vakantiegevoel willen ervaren. ‘Natuurlijk is vakantie en ontspanning een ander woord voor: camping!’, aldus Isabella. De vakantie wordt aangeboden in een caravan met Isabella-voortent.

Het armbandje is gemaakt van materiaal dat Isabella gebruikt in de voortenten. Zo is het koordje van het armbandje gemaakt van Isabella-scheerlijnen. Het houten klosje met de tekst komt van de scheerlijnen van de Typhoon-voortent.

De slogan bij deze actie luidt: Geef tijd, geef hoop. Experience de Spirit. De armbandjes zijn voor 4,- euro te koop bij de geselecteerde Isabella-voortentdealers.

Meer informatie en verkooppunten vind je hier.

Like dit artikel
Tweet dit artikel