Isabella vernieuwt Commodore en Ambassador

Isabella Ambassador Emotion

De Isabella Ambassador, één van de vernieuwde modellen voor seizoen 2016

HOEVELAKEN – Isabella gaat een aantal bestaande modellen voortenten vernieuwen. Het betreft een aantal bekende modellen. Hoewel deze al jaren lang beproefd en goed gevonden zijn door door een grote groep kampeerders die er met veel plezier gebruik van maken, is Isabella van mening dat deze tenten gezien de huidige stand der techniek nóg beter kunnen.

De Ambassador en Commodore worden daarom vernieuwd, bovendien gaat Isabella ze in twee verschillende uitvoeringen leveren.

Commodore

De Commodore heeft een diepte van 3,0 meter diep. De tent wordt voortaan geleverd in twee modellen, beide worden gemaakt van het ademend en kleurvast Acryl. Eén van die 2 modellen is de Commodore Seed, die wordt uitgevoerd in natuurtinten (steengrijs en zandkleur).

Frosted raam IsabellaHet raam aan de onderzijde is voorzien van Frosted folie zodat inkijk wordt tegengegaan zonder dat de lichtinval wordt verminderd. Daarnaast is er ook de nieuwe Commodore Insignia, deze maakt Isabelle in een blauwgrijze kleurstelling met de kleuren Insignia Blue en Silver. Het Silver is bovendien voorzien van een luxe print.

Uitbouw

Wie nog meer ruimte wenst kan de Commodore Insignia uitbreiden met een uitbouw in dezelfde kleurstelling. Deze nieuwe uitbouw, de Annex 250 Insignia, heeft een lichtgewicht CarbonX frame.

Ambassador

Isabella gaat ook de welbekende Ambassador, die een diepte van 250 cm heeft, vernieuwen. Ook deze zal in kampeerseizoen 2016 leverbaar zijn in twee verschillende modellen. Net als bij de Commodore is er een Ambassador Seed die in natuurtinten is uitgevoerd. Voorts is er de Ambassador Emotion. Deze voortent is vervaardigd van volledig gecoat, onderhoudsvriendelijk materiaal. Dit IsaTex materiaal is leverbaar in diverse grijstinten. Eén van de klassiekers van Isabella die met deze update niet alleen een robuuste maar ook trendy uitstraling. Ook deze voortent heeft Frosted folie in de onderste ramen, uiteraard beschikken beide modellen ook over meer dan voldoende ventilatiemogelijkheden.

Meer informatie vind je uiteraard op de website van Isabella.

Like dit artikel
Tweet dit artikel