Ook Isabella op Caravana aanwezig

kampeerzaken.nlDit jaar staat Isabella met een eigen stand op de Caravana, in de Frieslandhal op stand nummer 5108.

 

Er zijn daar, behalve een aantal bekende modellen, 3 nieuwe modellen van Isabella te bewonderen: de Ambassador, Capri en de Eclipse.


 

Ambassador

kampeerzaken.nlDe Ambassador is een voortent van 250 cm diep in een trendy uitvoering. De wanden van deze tent zijn gemaakt van het speciaal voor Isabella ontwikkelde Isa Tex gecoat doek. Dit materiaal is onderhoudsvriendelijk en heeft een structuur patroon dat een mooie uitstraling geeft aan de voortent. Deze tent spreekt een grote groep kampeerders aan voor zowel seizoensgebruik, maar is ook voor de reizende kampeerder een goed bruikbare voortent die op alle campings past.

Capri

kampeerzaken.nlHet nieuwe model Capri van Isabella heeft een frisse en vrolijke uitstraling. Het nieuwe model is gemaakt van gecoat IsaLite materiaal en is voorzien van brede deuren in het front en heeft een frisse kleurstelling. Dit IsaLite gelaagd polyester is eenvoudig te reinigen en qua gewicht makkelijk te hanteren. Tegelijkertijd dempt het vernieuwde getinte vensterfolie het scherpe zonlicht en maakt de voortent zo tot een aangename verblijfsruimte. Het dak van de nieuwe Capri is aan de binnenzijde voorzien van een patroon dat zorgt voor een aangename binnensfeer.

Eclipse

kampeerzaken.nlIsabella presenteert met gepaste trots een nieuw type voortentluifel, de Isabella Eclipse. Deze multi inzetbare voortentluifel is snel, licht en makkelijk. De Eclipse wordt eenvoudig bevestigd aan de voortent met de meegeleverde CarbonX tentstokken. Deze zijn uitgerust met nieuwe elementen die eenvoudig en probleemloos aan de dakstangen van de voortent zijn te klikken. De zijwanden zijn links en rechts uitwisselbaar en de luifel is tevens eenvoudig direct aan de caravan te bevestigen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel