Isabella Snowboy niet alleen voor gebruik in de winter

kampeerzaken.nlHoewel de voortent Snowboy van de Deense tentenfabriek Isabella onmiskenbaar een wintervoortent voor uw caravan is, ontdekken steeds meer kampeerders dat zo’n kleine, robuuste voortent voor de caravan vele toepassingsmogelijkheden heeft buiten het eigenlijke sneeuwseizoen.
De Snowboy heeft in de eerste plaats een einde gemaakt aan de mythe dat een wintervoortent uitsluitend een soort windvanger en opslagruimte is. Dit betekent dat veel kampeerders de Snowboy buiten het hoofdseizoen gebruiken als reisvoortent, omdat hij eenvoudig op te zetten is, niet zoveel weegt als een gewone voortent en aan beide zijkanten voorzien is van een ingang.
 Solide
De constructie van de Snowboy is daarnaast zo solide en dicht, dat u hem ook als gewone voortent kunt gebruiken, zelfs als het buiten vriest. De tent is namelijk zeer dicht, ook als het stormt. Dit komt o.a. doordat de zijkanten van de voortent door een paar steunstangen met schuimrubber sluitkussens tegen de caravanwand worden gedrukt, en doordat het stevige tentdoek een hoog polyester- en pvc-gehalte heeft.
Ruim
De Snowboy biedt voldoende plaats aan een kleine tafel met een paar stoelen, en met een straalkacheltje is het niet moeilijk de voortent op kamertemperatuur te krijgen.
Alle type caravans
De solide constructie, die ook kan worden uitgebreid met extra stormbevestigingsmateriaal, bestaat uit een zeer stevig buizensysteem en een zeer sterk en glad tentdoek, waar sneeuw en water snel vanaf lopen. Tevens zijn er regelbare haringbevestigingen, waarmee de rubber lussen in hoogte kunnen worden aangepast aan het terrein. Verder is de Snowboy geschikt voor montage op praktisch alle typen caravans.
Makkelijk af te drogen
Een voordeel van de Snowboy is, dat hij in tegenstelling tot de meeste andere voortenten beter kan worden ingepakt bij nat weer, omdat het gladde oppervlak gemakkelijk af te drogen is. Laat een vochtige voortent echter nooit te lang ingepakt liggen.
Nieuwe kleuren
kampeerzaken.nlDe Snowboy van Isabella is in 2006 in nieuwe kleuren verkrijgbaar, marineblauw/grijs met bijpassende gordijnen in het ontwerp Firenze.
Thermohemel
Als u in de winter optimaal wilt profiteren van uw Snowboy, is ook een thermohemel verkrijgbaar.
Zie ook www.isabella.net/nl/

Like dit artikel
Tweet dit artikel