Jubilerend Isabella met spraakmakende noviteiten

kampeerzaken.nlDe consument is de grote winnaar van de festiviteiten rond het ‘gouden’ jubileum van Isabella. Het toonaangevende merk van voortenten viert zijn vijftigjarig bestaan met de presentatie van een aantal bijzonder innovatieve modellen. Het nieuwe visitekaartje van de range is de compleet nieuw ontwikkelde Vision, die in alle opzichten inspeelt op de wens naar meer luxe, comfort en gebruiksgemak. Maar ook design speelt een hoofdrol.
 
De nieuwe Vision Vanaf € 3365,-
Dat wordt krachtig onderstreept door het compleet nieuw ontwikkelde jubileummodel Vision. Met zoveel vernieuwende onderdelen dat het bijna niet in een kort bestek valt te beschrijven. Je zou kunnen zeggen dat hij de voortent compleet opnieuw definieert. Isabella is klaar voor de volgende vijftig jaar!
Het eerste dat opvalt zijn de royale afmetingen. Met een diepte van vier meter speelt de Vision weloverwogen in op de hedendaagse trend van veel ruimte. Maar ook zijn kleurgebruik is trendy. Het ontwerp durft nieuwe wegen in te slaan. Getuige bijvoorbeeld de opvallende extra veranda luifel aan de voorkant van de tent. Met in het dak geïntegreerde lichtvensters en half lichtdoorlatende windvangers. Samen garanderen ze een beter zicht op de wereld rondom.
Zo zijn er nog talloze andere opvallende details. Denk aan: afsluitbare ventilatieopeningen aan de onderkant van de zijwanden, frontramen die u er uit kunt ritsen en vervangen voor horren en in alle standen verstelbare raamjaloezieën. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan een eigentijds kleurgebruik. Zelfs de naden aan de binnenkant van de tent zijn afgebiesd in bijpassende kleuren. Als accessoire is ook een windscherm leverbaar van hetzelfde nieuwe doekmateriaal.
kampeerzaken.nlIsa Fix
Ook technisch zit deze voortent vol nieuwe producten en materialen. En dan hebben we het zeker niet alleen over de lichte (handig bij het opbouwen en afbreken) en extreem sterke Carbon X fiberstokken. Er valt veel meer te melden. Zo is het frame nu voorzien van het revolutionaire Isa Fix klemsysteem.
Deze nieuwe ‘buisklem’garandeert een ongekende klemkracht, is bijzonder gebruiksvriendelijk en – dat zal duidelijk zijn – is niet te vergelijken met bestaande producten op de markt. Het Isa Fix systeem wordt vooralsnog alleen geleverd bij de modellen Vision en Opus.
Opus Vanaf € 1865,-
Nu de naam Opus toch is gevallen, kijken we meteen naar het tweede compleet nieuwe model in de Isabella lijn. Het betreft een voortent die in alle opzichten is geïnspireerd door de Vision. Hij combineert het ontwerp van een zeer trendy tent met een meer alledaagse diepte van twee en een halve meter.
Ook hier vind u de nieuwe frontramen en het nieuwe IsaFix systeem bij het CarbonX frame.
Evenals in alle standen verstelbare raamjaloezieën.
Capri Lux, Mistral en Sun Blue
Vanzelfsprekend vergeet Isabella zijn bestaande succesnummers niet. De bekende modellen hebben een grondige face lift gekregen en profiteren zo mee van de ‘feestvreugde’. Of liever gezegd: de klant profiteert daarvan.
De Capri Lux is in drie kleuren leverbaar en krijgt standaard een afdekbaar horraam in de zijkanten en een verder naar beneden doorlopende ‘petluifel’ mee.
Het model Mistral is voor het seizoen 2007 in nieuwe blauwtinten uitgevoerd. De afdekbare ramen – een gewaardeerd feature – zijn vanzelfsprekend gebleven.
Ook de Sun Blue is klaar voor de toekomst. Na vijf succesvolle jaren krijgt hij nieuwe kleurstellingen mee.
Meer info op www.isabella.net

Like dit artikel
Tweet dit artikel