IsaClean, een nieuwe reeks reinigingsmiddelen voor de voortent

IsaClean by Isabella

IsaClean reinigingsproducten

ZOETERMEER – Regelmatig onderhoud van de voortent en kampeeruitrusting verlengt de levensduur, ook heeft het vuil daardoor ook veel minder kans om zich aan het materiaal te hechten. Uiteraard dient er voor het reinigen van de tent het juiste product te worden gebruikt. Voortent- en luifelproducent Isabella introduceert daarom de IsaClean reeks, een aantal nieuwe reinigingsmiddelen voor de voortent en kampeeruitrusting. De IsaClean serie bestaat uit 4 producten.

Eén reinigingsproduct, All-Year, is bedoeld voor regelmatig en algemeen onderhoud. Daarnaast is er Season, bedoeld voor de intensieve reiniging en schoonmaak aan het eind van het seizoen. Ook is er IsaClean Window, een middel om de vensterramen te reinigen en een reinigingsproduct voor het verwijderen van schimmel: Anti-Mould. Isabella All-Year en Season zijn biologisch afbreekbaar en zijn hiermee goed voor zowel de voortent als het milieu.

Voortent en luifel regelmatig reinigen

In tegenstelling tot de gladde oppervlakte van een caravandak of -wand waar vuil zich veel minder aan hecht, houdt een voortent veel meer vuil vast. Dat kan van de lucht of de regen zijn, maar ook van bomen en vogels. Daarom is het zaka om hem regelmatig schoon te maken. Als de de voortent niet de aandacht heeft gekregen die hij verdient, wordt deze maar al te gauw aangetast door vocht en schimmel. Als het niet meer lukt om dat te verwijderen met IsaClean All-Year of Season, is IsaClean Anti-Mould het aangwezen middel.

Naast regelmatig schoonmaken ook waterdicht houden

Na het regelmatig schoonmaken wordt ook geadviseerd om de tent zo nu en dan opnieuw te impregneren zodat de waterdichtheid behouden blijft. Dat kan bijvoorbeed met met Isabella AquaTex, dat naast het impregneren van de voortent ook zorgt voor een soepele geleiding van de tent in de rail en een soepelere werking van de ritsen.

De IsaClean producten zijn voor € 14,95 verkrijgbaar in spuitflacons van 1 liter bij de Isabella dealers of te bestellen op www.isabellashop.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel