Isolatieset voor campers

kampeerzaken.nlVeel mensen met een camper hebben ervaring in het gebruik van isolatiematten aan de binnenzijde van de cabine. Helaas komt er dan vaak condensvorming voor tussen de isolatiemat en het raam. Camptotal heeft daarom een isolatieset welke aan de buitenzijde wordt aangebracht. Er is voor bijna iedere cabine (Fiat, Ford, Mercedes etc) een externe isolatieset in het assortiment. De voordelen van een externe set zijn: het isoleert aan de buitenzijde, geen condens aan de binnenzijde, eenvoudig aan te brengen, etc.
 De isolatieset isoleert zowel warmte als koude en is dus voor vele omstandigheden geschikt. De externe isoset wordt dmv. elastische banden aangebracht aan de bovenzijde van de cabinedeur, daarbij zijn er verschillende bevestigingsogen om de set extra vast te zetten zodat de isoset ook bij harde wind goed op zijn plek blijft zitten.

De isolatieset is ook uit voorraad beschikbaar voor de nieuwste Fiat Ducato x250 (2007 model).
De externe isolatie sets zijn momenteel in de aanbieding van € 82,50 voor 79,00 incl. btw en verzendkosten binnen Nederland. U kunt de isolatieset rechtstreeks bestellen op www.camptotal.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel