Itineo introduceert de Famili SB740, een integraal camper met kinderkamer

Itineo Famili SB740 integraal camper met kinderkamer

Itineo introduceert de Famili SB740, een integraal camper met kinderkamer

De Franse camperbouwer Itineo, onderdeel van de Rapido Groep, verrast door een nieuwe familievriendelijke integraalcamper aan de 2023-collectie toe te voegen: de Itineo Famili SB740.

Deze camper heeft een bijzonder kenmerk: een kinderkamer. Dit is iets we al tientallen jaren bij caravans zien, maar bij campers is zo’n kinderkamer nog steeds vrij zeldzaam.

Kinderkamer

De Itineo Famili SB740 is één van de weinige campers met een speciale kinderkamer. Intineo heeft twee modellen uit de nieuwe Famili-serie, de SB700 en de SB740, uitgerust met stapelbedden. De laatste van die twee, de 7,42 meter lange Famili SB740, is ook uitgerust met een kinderkamer. De kinderkamer bestaat uit een stapelbed, een zitje met tafel en bankjes. Desgewenst kan er zelfs een derde bed voor de nacht worden gecreëerd. Boven de cabine is er nog een slaapplaats voor twee volwassenen, wat het totaal aantal slaapplaatsen op vijf brengt.

Dineren met het hele gezin

Vaak zie je dat een caravan wel een heleboel slaapplaatsen heeft, maar dat er niet genoeg ruimte is om met al die mensen gezellig aan tafel te kunnen zitten. In de ruime dinette van de Itineo Famili SB740 is dat wél het geval Deze bestaat uit een grote L-vormige bank, een langsbank en twee draaibare voorstoelen. Aan de uit twee delen bestaande tafel kunnen maar liefst acht personen aanschuiven voor een gezellige maaltijd.

Comfortabel koken, wassen en opbergen

De hoekkeuken beschikt over twee gaspitten, een spoelbak en een 145-liter koelkast. Het sanitair is ruim opgezet met een douche aan de bijrijderskant en een toilet met wastafel aan de bestuurderszijde. Achter het sanitair bevindt zich voldoende kastruimte voor kleding.

Itineo Famili SB740 integraal camper met kinderkamerDe Itineo Famili SB740 bewijst dat campers ook voor gezinnen met kinderen een uitstekende optie zijn. Met de speciale kinderkamer, de ruime dinette, en de uitgebreide keuken- en sanitaire voorzieningen biedt deze camper een slimme combinatie van ruimte, comfort en functionaliteit.

Itineo 2023: vernieuwing en uitbreiding

In 2023 wordt de bestaande Traveller-serie omgedoopt tot Famili. De nieuwe meubelserie Urban zorgt voor een modern interieur met veel hout en antracietgrijs, terwijl led-verlichting voor sfeer zorgt in de avonduren. Itineo beoogt met drie campercategorieën een breed publiek aan te spreken.

Wendbaar en compact: Itineo Famili Compact-serie

De Itineo Famili Compact-serie, met modellen tot 6,61 meter lang, biedt wendbaarheid en soepel rijgedrag. Drie indelingen zijn beschikbaar: de CM660 met een queensbed, de CJ660 met enkele bedden die tot een tweepersoonsbed kunnen worden omgebouwd, en de CS660 met een kinderruimte achterin.

Betaalbaar comfort: Itineo Cozi halfintegraal campers

De Cozi halfintegraal-serie bestaat uit betaalbare campers die comfort en plezier bieden. Ook hier zijn drie indelingen mogelijk: de PF600 met een Frans bed en zitgedeelte dat optioneel een derde bed kan worden, de PC640 met een grote badkamer achterin en een hefbed boven de cabine, en de PJ700 met de populaire indeling met enkele bedden en optioneel nog een derde slaapplaats, naast veel opbergruimte.

De uitbreiding en vernieuwing van de 2023-collectie van Itineo laat zien dat er voor elke smaak en behoefte wel een passende camper te vinden is.

Like dit artikel
Tweet dit artikel