Ixus caravans modeljaar 2010

kampeerzaken.nlOndanks de moeilijke marktomstandigheden heeft het het Duitse merk IXUS, dat vorig seizoen op de Nederlandse markt is geïntroduceerd, een stabiel dealernetwerk weten op te bouwen.

 

Het interieur heeft voor 2010 enkele wijzigingen ondergaan. Zo is er gekozen voor een lichtere houtkleur met in de bovenkastjes grijze accenten en zijn de tafel- en werkbladen hierop aangepast.

 

De keuken is uitgerust met een nieuwe wasbak en een nieuw driepits gasstel.


 

Ook het vloerzeil een nieuw design en is de gordijnopmaak verfraaid, tevens zijn de ventilatieschotten bij de treinzit modellen nu bekleed.

 

Nieuwe indeling

kampeerzaken.nlEen nieuwe indeling dit jaar is de Ixus 560. Een caravan met een groot  vrijstaand bed achterin en een ruime rondzit voorin de caravan. Ondanks het  grote bed heeft Ixus toch de mogelijkheid gecreëerd om via een serviceluik onder het bed te komen, doordat de ruimte eronder doorloopt tot onder de nachtkastjes.

 

Net als de andere Ixus caravans is ook de nieuwe Ixus 560 voorzien van een serviceluik, stabilisatorkoppeling, Heki dakluik, rondverwarming, warmwatersysteem, afzuigkap met verlichting en een hordeur over de volle hoogte van de deur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel