Jack Wolfskin introduceert Heritage collectie

 Jack Wolfskin rugzak

Nieuwe ‘oude’ rugzakken van Jack Wolfskin

ZOETERMEER – Het bekende buitensportmerk Jack Wolfskin introduceert de nieuwe Heritage collectie. Deze nieuwe collectie combineert de traditionele ontwerpen met de nieuwste technieken.

Daarmee volgt Jack Wolfskin de trend waarin we de ontwerpen en modellen van vroeger weer in een hedendaagse vorm gebruiken.

Jack Wolfskin bestaat al sinds 1981 wat er voor zorgt dat de nieuwe Heritage collectie inderdaad teruggrijpt naar klassiekere ontwerpen. De Heritage collectie bevat een aantal jacks, twee rugzakken en een roltas.

De twee afgebeelde rugzakjes zijn het donkerblauwe Phantömchen en de rode Fred. Het Phantömchen is een compacte dagtoerrugzak. Het rugzakje heeft een hoofdvak een een voorvakje dat je kunt afsluiten middels de schuin geplaatste rits. Omdat lang niet iedereen gebruik maakt van de heupriem heeft Jack Wolfskin deze afneembaar gemaakt.

De Fred is meer een traditionele wandelrugzak. Een groot hoofdvak, een vak onder het deksel alsmede een voorvak zorgen voor voldoende gebruiksmogelijkheden. Ook hier is de heupgordel afneembaar. Bijzonder is het geïntegreerde, uitneembare zitmatje.

vintage roltasDe roltas, de Fasser 42, is een universele reistas die is gebaseerd op het overbekende, klassieke cilindervormige model. De draagriemen zijn zo geconstrueerd dat ze de tas als het ware ondersteunen waardoor de tas ook bij zware belading niet kapot gaat. Als je hem niet met de hand wilt tillen kun je ook gebruik maken van de meegeleverde schouderriem. De Fasser 42 heeft behalve een zijvak ook een extra vak aan de binnenzijde.

century jackVoorts kent de Heritage collectie nog een aantal jacks. Het Century Jack is van origine een ontwerp uit 1983. Toen was het het allereerste 5 in 1 jack dat in de buitensportwinkels verkrijgbaar was.

rainy days jackOok het klassieke Rainy Days jack dateert uit 1983. Toen was dit het eerste waterdichte jack van Jack Wolfskin. Tegenwoordig is het ook ademend dankzij de Texapore techniek.

wolfskin jasHet Geronimo jack is meer voor winterse omstandigheden bedoeld. Het zorgt voor afdoende bescherming tegen e koude en is daarnaast waterdicht en ademend dankzij het Texapore materiaal.

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel