Jamet Easy 2018 vouwwagen voor 2 personen

Jamet Easy 2018 vouwwagen

Jamet Easy 2018 vouwwagen voor 2 personen

ZOETERMEER – De nieuwe Jamet Easy 2018 is de eerste 2-persoons vouwwagen van Jamet. We konden hem jammer genoeg nog niet zien op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, maar de wagen is nu wel te zien in de showroom van de Jamet vouwwagen dealers.

Jamet vooral kennen van de grote vouwwagens waarmee je met het hele gezin op vakantie kunt en heeft daar ook een prima reputatie mee opgebouwd. Toch heeft Jamet nu vervolg gegeven aan de vraag naar een compactere vouwwagen voor 2 personen.

De Jamet Easy 2018 heeft een mooie, stoer vormgegeven wagenbak, afgewerkt met zwarte traanplaat. Laadruimte is er genoeg, en deze is dankzij het Easy Access Systeem ook makkelijk bereikbaar als de wagen niet is opgezet.

De Easy heeft twee enkele bedden in de lengterichting, die zijn voorzien van een lattenbodem. Je stapt er in via het voeteneinde, zodat je niet over elkaar heen hoeft te kruipen om in en uit het bed te gaan. Omdat de bedden direct naast elkaar zijn gemonteerd, ogen ze als een tweepersoons bed. Het bed meet 150 cm x 205 cm en heeft een 10 cm dikke matras.

De Jamet Easy 2018 weegt 350 kg en heeft een laadvermogen van 400 kg bagage meenemen. Hij is leverbaar vanaf € 5.995,-.

Like dit artikel
Tweet dit artikel