Jamet viert jubileum met speciale uitvoeringen

Jamet jubileummodel

Jamet viert jubileum met speciale uitvoeringen

Komend jaar is het maar liefst vijftig jaar geleden dat de eerste Jamet vouwwagens in Nederland verkrijgbaar waren. Dat heuglijke feit moet uiteraard worden gevierd.

Jamet viert dat jubileum met een aantal acties. Alle Jamet vouwwagens van model 2019 worden bijvoorbeeld speciaal uitgevoerd. Daarnaast wordt er door Jamet ook een speciaal jubileummodel uitgebracht.

Speciale jubileumuitvoering Jamet vouwagens

Jamet jubileummodelJamet beperkt zich bij dit jubileum niet tot één enkel model. Alle Jamet vouwwagens van modeljaar 2019 worden namelijk voorzien van een speciaal dekzeil. Dat is voorzien van een duidelijk herkenbare goudkleurige rand en een fraai jubileumlogo. Wie kiest voor een vouwwagen met een witte wagenbak krijgt een zwart dekzeil, de Jamet vouwwagens met een zwarte wagenbak krijgen een wit dekzeil. Zo krijgt de 2019-uitvoering van de Jamet Easy, die een zwarte wagenbak heeft, een wit jubileumzeil. Ook het tentdoek van de 2019 Jamet vouwwagens is voorzien van het jubileumlogo.

Gratis disselbak

Jamet jubileummodel disselbakOm de klanten nog meer mee te laten vieren, krijgen alle kopers van een Jamet vouwwagen model 2019 een gratis disselbak bij hun vouwwagen.

Deze disselbak heeft een waarde van zo’n 600 euro en is ook voorzien van het jubileumlogo.

Jubileummodel

Jamet jubileummodelZoals gezegd is er dit modeljaar ook een speciaal jubileummodel. Jamet heeft gekozen voor de vierpersoons Jametic Outdoor. Deze wordt in de “50 Jubilee” versie geleverd in nieuwe kleuren voor de tent en krijgt een extra aantrekkelijke prijs. De Jametic Outdoor 50 Jubilee gaat € 6.995,-  (incl. rijklaarmaakkosten) kosten en wordt voor dat bedrag geleverd met disselbak, oplooprem, luifel en achterkeuken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel