Camperactiviteiten Janssen Lomm naar Buscamper

kampeerzaken.nlJanssen Lomm Auto’s & Campers richtte in 2006 Buscamper Nederland in Culemborg op. Toen daarna duidelijk werd dat deze vestiging centraal in Nederland een juiste keuze was werd op grond daarvan medio 2007 besloten te starten met nieuwbouw van een nieuwe showroom en een goed uitgeruste werkplaats in Culemborg, om zich nog meer te kunnen profileren als specialist op het gebied van buscampers.

 

In contrast met het succes van Buscamper Nederland kwamen de verkoopaantallen in Lomm, met name toen de crisis zijn kop op stak, onder zware druk te liggen. Daarom is besloten om de camperverkoop en –werkplaats van Janssen Lomm op korte termijn te verplaatsen naar Buscamper in Culemborg. De leiding en eigendom zal in handen zijn van Koos Scholtens en Theo Kroes.


 

Buscamper Nederland zal hierdoor een nog breder assortiment van buscampers van de merken Pössl, Globecar en LaStrada in haar showroom tonen, alsmede een ruim aanbod van gebruikte campers.

 

Uiteraard blijft ook de productontwikkeling op gebied van buscampers verder gaan en mag u ook de komende jaren weer nieuwe producten van Buscamper verwachten. Naast de inmiddels bekende Busbiker fietsendrager ontwikkelde Buscamper onlangs een electrische schuifdeur die op de meeste nieuwe en gebruikte bussen te monteren is.

 

Janssen Lomm zal verder trachten haar personenauto-activiteiten op korte termijn te verkopen. Buscamper zal natuurlijk zorg dragen voor een correcte garantie-afwikkeling van alle bij Janssen Lomm gekochte campers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel