Succesvol jubileumfeest Hymer Groep

kampeerzaken.nlDe Hymer Groep vierde onlangs haar 50-jarig jubileum met een 3-daagse manifestatie van 28 t/m 31 mei. Ruim 4000 belangstellenden uit 21 landen bezochten dit evenement met totaal meer dan 2000 caravans en campers. De 1500 campers vonden een plek op het beursterrein in Friedrichshafen, de 500 caravans stonden op de campings in de omgeving (Gitzenweiler Hof, Gohren en Wirthshof)
Twee dagen en drie nachten lang organiseerde Hymer een buitengewoon programma. Overdag konden de gasten de productielocatie van Hymer in Bad Waldsee bezichtigen, er vonden daar maar liefst ruim 250 rondleidingen plaats, waarbij de bezoekers door de Hymer medewerkers persoonlijk werden geïnformeerd over diverse specifieke details en achtergrondinformatie over de productie van de caravans en campers.

 Ook voor de nieuwe showroom alsmede Movera, de dochteronderneming voor camperaccessoires, was bijzonder veel belangstelling.
kampeerzaken.nlParallel daaraan vond in Friedrichshafen een mini-beurs plaats, waarbij in één van de hallen een collectie van opvallende en kenmerkende Hymer en Eriba producten was opgesteld. Bovendien waren er enkele vliegtuigen, waarmee Erwin Hymer zijn carriere ooit mee is begonnen, te zien.
In een andere hal waren talloze stands van toeleveranciers, campings, dealers en leveranciers van toebehoren en aanvullende diensten aanwezig. Op het buitenterrein werden professionele rijvaardigheidstrainingen verzorgd.
Om de bezoekers tussen het beursterrein, de Hymer fabriek en de campings te vervoeren was een pendeldienst met maar liefst 40 touringcars ingezet, die van 8 uur ’s morgens tot 2 uur ’s nachts onderweg waren.
kampeerzaken.nlGedurende de drie avonden werd de 5000 gasten in de beurshal A1, van 10.000 m², een programma met doorlopend amusement aangeboden, waarbij zij ook gastronomisch in de watten werden gelegd.
De organisatie van dit evenement lag helemaal in de handen van 20 Hymer medewerkers, die daar anderhalf jaar mee bezig zijn geweest. Uiteraard zijn er ook tientallen toeleverende bedrijven ingezet.
Foto’s: © www.hymer.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel