Jubileum weken 40 Jaar Kampeercentrum de Jong

kampeerzaken.nlDonderdag 10 mei bestaat Kampeercentrum de Jong in Hillegom De Zilk officieel 40 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum zijn er het gehele jaar al speciale jubileumaanbiedingen op campers, caravans en vouwwagens,

 

Ook heeft Walker een speciale jubileum voortent voor De Jong ontwikkeld. Deze voortent is te bewonderen in de showroom van Kampeercentrum de Jong en wordt met 40 % jubileumkorting aangeboden.


 

De Jubileumweken, die gehouden worden van 10 mei t/m 3 juni, starten donderdag 10 mei met een Voordeel Koopavond. Uitsluitend van 19.00 – 21.00 ontvangt een ieder 20% kassakorting in de grote kampeer, outdoor en vrijetijdswinkel de Jong BuitenRecreatie.

 

Daarnaast zijn er t/m 3 juni vele extra aanbiedingen en extra openingsdagen: 17 mei Hemelvaartsdag , 28 mei 2e Pinksterdag en zondag 3 juni tijdens het jubileum feestweekend. In het weekend van 2 en 3 juni vindt men bij De Jong vele extra activiteiten als informatiestands, demonstraties, springkussen, koken op de camping, wedstrijd tent opzetten en nog veel meer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel