Jubileumeditie Kampeerbelevenis Brabant moet coronajaar snel doen vergeten

Kampeerbelevenis Brabant 2021

Jubileumeditie Kampeerbelevenis Brabant moet coronajaar snel doen vergeten

Na anderhalf jaar vol afgelastingen gloort er hoop aan de horizon voor de kampeerbeurzen. Het ziet er bijvoorbeeld naar uit dat Kampeerbelevenis Brabant dit najaar kan worden georganiseerd.

De dat zou extra leuk zijn, het is namelijk de 10e editie van “hét kampeerevenement van Zuid-Nederland”. Een jubileum dus.

Wat is Kampeerbelevenis Brabant?

Kampeerbelevenis Brabant wordt ook wel dé kampeerbeurs van het Zuiden genoemd. De beurs biedt podium aan diverse aanbieders uit de kampeerbranche en is hiermee de ‘missing link’ tussen fervente kampeerders en aanbieders.

Het evenement wordt van 10 t/m 14 november georganiseerd in de showroom van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk. De beurs biedt niet alleen recreatieondernemers de kans om hun producten en diensten tentoon te stellen, ook geeft het enthousiaste kampeerders de gelegenheid om hun kampeervakantie voor te bereiden. Om deze reden kent de beurs allerlei speciale acties en leuke activiteiten.

Extra dag

Daar waar de beurs voorgaande jaren – met uitzondering van de afgelaste 2020-editie – ‘slechts’ drie dagen duurde, is het evenement dit jaar maar liefst vier dagen. De beurs opent haar deuren op donderdag 11 november, om klokslag 11 uur ‘s ochtends. Zondag 14 november is de laatste dag van de beurs.

Als reden voor deze extra dag geeft de organisatie dat het op deze manier ook Belgische bezoekers wilt aantrekken. Donderdag 11 november is immers ‘Wapenstilstanddah’, een nationale feestdag in België. Een bijkomend voordeel van deze extra dag is dat het publiek beter wordt gespreid – iets wat in deze tijden geen kwaad kan.

Basisregels

De organisatie van Kampeerbelevenis Brabant 2021 volgt de ontwikkeling met betrekking tot COVID-19 op de voet. Vooralsnog staan alle signalen in ieder geval op groen.

Verder verwacht de organisatie van bezoekers dat ze zich houden aan de door de nationale overheid opgelegde basisregels houden, zoals het houden van afstand, dragen van een mond-neusmasker (mits dan van toepassing) en thuisblijven bij klachten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel