Jubileumuitgave Facile-En-Route campergids met extraatjes

Jubileumuitgave Facile-En-Route campergids met extraatjes

Jubileumuitgave Facile-En-Route campergids met extraatjes

Binnenkort verschijnt de 25e editie van de Facile-En-Route campergids. Uiteraard moet dit 25-jarig bestaan worden gevierd.

En dat doet de uitgever onder het motto ‘Wie jarig is trakteert’. Wie nu deze jubileumeditie bestelt, hoeft zodra de gids daadwerkelijk verschijnt geen verzendkosten te betalen. Daarnaast ontvangen de vroege bestellers van deze gids ook diverse leuke extra’s.

Verschijnt eind januari

De 744 pagina’s tellende Facile-en-Route Campergids kost 26,95 euro. Wie nu een pre-order plaatst, ontvangt de gids vanaf eind januari 2022 en betaalt dus geen verzendkosten. De Facile-en-Route Campergids is al decennialang een begrip voor de Europese camperaars. De campergids bevat informatie over bijna tienduizend geselecteerde camperplaatsen verspreid over 30 Europese landen. De opzet van de campergids is ideaal. De camperaar kan aan de hand van de symbolen en afbeeldingen namelijk hele snel en eenvoudig zien welke camperplaats wel en niet voldoet aan de eisen en wensen van de camperaar.

Extraatjes

Bij de jubileumuitgave ontvang je ook gratis een jaarlicentie voor de Camperstop-app bij. Deze app bevat zelfs meer adressen dan de gids en is een extra hulp bij het selecteren van een geschikte camperplaats, mede omdat daar ook gebruikersreviews van de camperplaatsen zijn vermeld, en extra foto’s. Wat betreft de andere extraatjes die bij de jubileumuitgave worden weggegeven: dat is nog een verrassing.

Like dit artikel
Tweet dit artikel