Juni is fietsmaand bij KGC

fietsen door de natuur

Fietsen door de natuur

ZOETERMEER – Bij de Karaktervolle Groene Campings (KGC) staat ook dit jaar de maand juni in het teken van fietsen. Net als in de succesvolle voorgaande jaren ontvang je als je in juni meerdere dagen op één van de KGC-campings verblijft, een handige bewaarmap met fietsroutes én een leuke attentie.

Ontspanning én lekker actief bezig in de natuur

Fietsen is niet alleen ontspannend maar ook leuk. Je bent lekker buiten en tegelijkertijd ook nog eens actief. De maand juni is één van de mooiste maanden om er op de fiets op uit te trekken. De natuur is op zijn mooist, de dagen zijn lang en de temperaturen zijn al heel prettig. Vandaar dat KGC de maand juni ook dit jaar weer tot fietsmaand uitroept.

Bewaarmap met fietsroutes

Wie in juni drie dagen of langer op één van de 36 KGC-natuurcampings in Nederland verblijft, ontvangt een fietsroute-bewaarmap met mooie fietsroutes die je vanaf de desbetreffende camping kunt fietsen. Bovendien ontvang je een leuke attentie. De bij de KGC aangesloten campings zijn qua ligging en faciliteiten stuk voor stuk een mooie uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving.

Fietsvakantie op een KGC-camping

De KGC-campings kenmerken zich niet alleen door hun gastvrije en vriendelijke karakter, ze zijn ook geselecteerd vanwege hun natuurlijke ligging en mooie omgeving. Elke KGC-camping biedt alle ingrediënten voor een ontspannende fietsvakantie in Nederland.

Twee nieuwe campings aangesloten

Dit jaar zijn er twee nieuwe kampeerbedrijven aangesloten bij de KGC, namelijk Camping Petrushoeve in Limburg en Camping De Vier Bannen in Zeeland.

Like dit artikel
Tweet dit artikel