Kabe Imperial serie

Kabe Imperial

De Imperial onderscheidt zich duidelijk van de andere Kabe series

DÜSSELDORF – Kabe toonde op de Caravan Salon in Düsseldorf de nieuwe Imperial serie. Deze serie wordt net boven de Royal serie gepositioneerd maar volgens Kabe betreft het niet zo maar een luxere uitvoering van die Royal serie.

Wat ons bij de Imperial meteen opvalt is de buitenzijde, deze onderscheidt zich qua design namelijk behoorlijk van de andere series van Kabe. Het “Innovation Design” van de Imperial mist de rode vlakken op de zijwanden en voert het bekende rood naast zilvergrijs alleen nog als accent. De Imperial oogt daarmee meteen een stuk moderner dan de andere series van Kabe.

Maar ook het interieur mag er zijn. Zoals we bij de Scandinavische merken gewend zijn mankeert er niets aan de afwerking waarin uitsluitend gebruik is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Het meubelwerk is deels in hoogglans uitgvoerd en de bekleding is in twee tinten leer uitgevoerd. Verder is de Imperial uitgevoerd met dezelfde keuken als de Royal Hacienda serie.

Ook de uitrusting is riant, de Kabe Imperial is ondermeer voorzien van de Fresh Jet FJ 2200 airconditioning, directe afvoer van afvalwater, Thetford C250 keramisch toilet, Phone-Up systeem, KabePremium Sound System, vlakke aluminium beplating, magnetron, Airvent met thermostaat in de slaapkamer, elektrische verwarmde handdoekdroger met timer, dakrails, Heki de Luxe dakluik met verlichting en wintergordijn, bank met slide out, lichtlijsten bij de ramen, kozijnen in metallic zilver etc.

Like dit artikel
Tweet dit artikel