Kabe Roadshow bij Pauw Recreatie

kampeerzaken.nlHet Zweedse caravanmerk Kabe organiseert al enkele jaren Roadshows in de Benelux. Dit houdt in dat een exclusieve collectie Kabe caravans van dealer naar dealer reist.

 

Het totale programma van Kabe omvat meer dan 100 modellen. Het is voor een Kabe dealer dus onmogelijk deze allemaal en het gehele jaar te exposeren. Om de Kabe dealer maar ook de geïnteresseerde en eventuele Kabe klant meer indrukken te geven van de mogelijkheden is de Kabe Roadshow in het leven geroepen. De Kabe Roadshow is inmiddels neergestreken bij Pauw Recreatie in Heerhugowaard, waar u de de diverse Kabe modellen tot 13 januari kunt bewonderen.


 

Naast de huidige showmodellen worden tijdens de Roadshow onderstaande Kabe modellen getoond:

 

 • Hacienda 880 UTDL KS
  Het op 1 na grootste model van Kabe met een woonoppervlak van bijna 20 m2. De luxueuze toiletruimte benut de volledige breedte van deze caravan. Het vaste bed is comfortabel en gedeeltelijk "inschuifbaar" om een ruime doorloop te creëren. De dinette in het midden biedt indien noodzakelijk ook nog een comfortabele slaapplaats.
   
 • Amber BGXL XV2 KS
  De geheel nieuwe serie met alle Kabe gemakken maar zonder het luxe Royal-pakket. Deze Amber is een echte gezinscaravan. Een vast bed achterin, een dinette en een stapelbed in het midden en een comfortable rondzit voorin.
   
 • Onyx GLE B2 KS
  De modellen uit de Onyx-serie zijn de grootste van Kabe nog op een enkele as gebouwd. Deze indeling heeft 2 aparte bedden achterin en een royale zitgroep in het voorste gedeelte.
   
 • Diamant GLE B7 KS
  De mooie keukenunit die dit seizoen nieuw is bij Kabe komt in deze Diamant zeker tot zijn recht. De B7 FlexLine mogelijkheid heeft naast een rondzit voorin ook nog een vast bed achterin, met daarnaast een dinette. Met een woonoppervlakte van maar liefst 15,2 m2 is het, met het hele gezin, prima toeven.

 

Als u meer wilt weten over de kwaliteiten en bijzondere eigenschappen van Kabe caravans, kunt u ze dus tot en met 13 januari 2009 naar Pauw Recreatie te Heerhugowaard.

 

Pauw heeft tijdens deze dagen een echte wintersfeer gecreëerd met erwtensoep, warme chocomel en Glühwein U bent van harte welkom. Kijk op www.pauwrecreatie.nl voor de openingstijden

Like dit artikel
Tweet dit artikel