Kabe viert 60-jarig bestaan

Kabe 60 jaar

De eerste Kabe caravan werd 60 jaar geleden gebouwd.

ZOETERMEER – De eerste Kabe caravan werd 60 jaar geleden gebouwd. Toen bouwde oprichter Kurt Blomqvist zijn eerste caravan in Tenhult in Småland (Zweden). Hiermee legde hij de basis voor dit gerenommeerde Zweedse merk dat ook in Nederland een behoorlijk grote schare fans kent.

Dit 60-jarige jubileum wordt uiteraard uitbundig gevierd. Kabe zou het leuk vinden om dit heuglijke feit te delen met de eigenaren van Kabe caravans. Zijn worden daarom van harte uitgenodigd om het Kabe jubileumfeest bij te wonen.

Kabe 50 jaarEn dat is al bijna zo ver. Van 17 tot en met 20 augustus huurt Kabe namelijk het hele Elmia in Jönköping om daar een geweldig jubileumfeest voor alle Kabe-vrienden vrienden te organiseren. Wie er 10 jaar geleden bij mocht zijn geweest, toen Kabe 50 werd, herinnert zich ongetwijfeld nog het mooie gevoel en de verbondenheid toen het hele grote Elmia-veld gevuld was met rood-witte caravans en campers. Dat gaat nu weer gebeuren! Wie daar ook bij wil zijn, dient zich snel aan te melden via de website van Kabe.

Voorlopig programma

Op donderdag is er de aankomst, waarbij de deelnemers een rondleiding door de fabriek kunnen krijgen. Er is amusement met Charlotte Perrelli. Op vrijdag 18 augustus worden de Kabe 2018 modellen gepresenteerd en kan er ook aan een rondleiding worden meegedaan. Er is een show met High Chaparall en amusement van Cotton Club. De volgende dag, zaterdag 19 augustus, wordt de verjaardag van Kabe gezamenlijk gevierd met oa taart. Het amusement wordt dan verzorgd door Lena Philipsson, men kan ’s avonds bovendien dansen op de muziek van Barbados. Zondag 20 augustus staat in het teken van de terugreis.

Like dit artikel
Tweet dit artikel